Stichting Nowruz

BENEFIET ZAALVOETBALTOERNOOI PALESTINA

Namens de organisaties Stichting Infinite BlessingsSC Nowruz en Dutch Sikh Association, hebben we een benefiet zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor Palestina. 

Met het toernooi is er een totaalbedrag opgehaald van exact €6000,-!

Alle donaties gaan naar het hulpprogramma voor Gaza van de IHH Nederland (Internationale Humanitaire Hulporganisatie).

Met de universele taal van voetbal wilden we niet alleen een sportief evenement creëren waarbij financiële middelen werden opgehaald, maar ook alle mensen in onze samenleving samenbrengen om onze onwankelbare steun uit te spreken voor de Palestijnse strijd voor vrijheid.

Met eenheid en vastberadenheid hebben we als één mensheid onze stem laten horen tegen de brute onderdrukking en genocide waarmee het Palestijnse volk wordt geconfronteerd door Israël, gesteund door een groot deel van de wereld. We weigeren ons het zwijgen te laten opleggen en hebben gezamenlijk, in tegenstelling tot overheid en politieke instituties, de stem van het volk laten klinken door middel van sport.

We willen iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt, van enthousiaste toeschouwers tot bevlogen spelers en niet te vergeten al onze toegewijde vrijwilligers en sponsoren, die samen kwamen om belangeloos te helpen. 

🇵🇸🌹 

foto’s gemaakt door:
Tamika Horsten
Youssef Amakran
Mohamed Badaou