SC Nowruz is een in Apeldoorn gevestigde zaalvoetbalvereniging die officieel uitkomt in de KNVB zaalvoetbalcompetities. Opgericht in april 2023, hebben we al snel een indrukwekkende groei doorgemaakt en tellen we nu ongeveer 150 leden en 15 teams: 11 herenteams, 3 vrouwenteams en één jeugdteam.

Bijzonder trots zijn we op het feit dat we het nieuwe seizoen ingaan met 24 vrouwelijke spelers verdeeld over drie teams, waardoor we meteen de grootste zaalvoetbalvereniging in Apeldoorn worden op basis van het vrouwenvoetbal.

SC Nowruz is meer dan alleen een voetbalclub. Ons doel is het creëren van een sociale gemeenschap waarin iedereen welkom is. Onze naam, Nowruz, staat symbool voor het begin van een nieuw seizoen, een nieuw begin. Letterlijk betekent het ‘het begin van de lente’ of ‘een nieuwe dag’ in het Perzisch. Dit symboliseert onze missie om mensen te inspireren hun dromen te realiseren en hun talenten te ontwikkelen. Net als de roos in ons logo willen we samen groeien en bloeien.

We zijn momenteel actief op zoek naar sponsors die ons initiatief willen ondersteunen en bijdragen aan de bevordering van de sport. We begrijpen dat er geen eenvoudige oplossingen zijn voor de complexe uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd. Toch blijven we zoeken naar manieren om verbindingen te leggen, in de hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan onze gemeenschap en de wereld om ons heen.

Als je geïnteresseerd bent in het sponsoren van een of meerdere teams, of als je op een andere manier wilt bijdragen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Stuur een bericht via LinkedIn of een e-mail naar info@scnowruz.com om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen kunnen we werken aan een betere toekomst.

IBAN SC Nowruz: NL89RABO0343858991

Projectplan SC Nowruz
Privacy Statement